Voor een volledig rijlespakket met tussentijdse toets en praktijkexamen, kun je kiezen voor de best choice rijlespakket. Met de keuze uit 20, 30 of 40 rijlessen gaan wij je optimaal voorbereiden voor het praktijkexamen. Je kunt naar wens altijd meer of minder rijlessen afnemen, als blijkt dat je sneller of juist langzamer leert auto rijden. Gemiddeld zal je toch zo’n 30 tot 40 (maal 60 minuten) rijlessen nodig hebben.

Hoe ziet een best choice rijlespakket er uit?

Na het volgen van je eerste proefles, kun je gelijk een best choice rijlespakket aanvragen. Voor dit rijlespakket adviseren wij 30 rijlessen, waarbij je korting krijgt op de normale prijs. Bij dit rijlespakket zit de tussentijdse toets en het praktijkexamen inbegrepen. Als je nog nooit eerder rijlessen hebt gehad, kun je, na je startpakket, met een best choice rijlespakket van 30 rijlessen hoogst waarschijnlijk je rijbewijs halen.

De voordelen van een best choice rijlespakket

  • De keuze uit een rijlespakket van 20, 30 of 40 rijlessen
  • Een oplopende korting op de totaalprijs
  • inclusief tussentijdse toets
  • Praktijkexamen zit er bij in begrepen
  • Bij minder lessen altijd geld terug

Een best choice rijlespakket is de beste keuze voor cursisten die gelijk het benodigde aantal rijlessen willen vastleggen en goedkoper willen afrijden dan met normale losse rijlessen. Met dit voordelig pakket betaal je dus niets extra voor de tussentijdse toets en je praktijkexamen. Heb je minder rijlessen nodig dan gedacht? Geen probleem en krijg je de lessen die je niet gevolgd heb weer terugbetaald.

Nerveus achter het stuur? Niet bij rijschool Xenio

Het komt vaker voor dat cursisten erg zenuwachtig of vergeetachtig zijn en daardoor krampachtig of nerveus achter het stuur zitten. Daar heeft rijschool Xenio alle begrip en geduld voor. Om je toch een garantie van slagen te geven, gaan wij net zo lang door totdat je met een zeker en vertrouwd gevoel kunt auto rijden. Onze cursisten ervaren dan ook een hoge mate van betrokkenheid, begrip en geduld, zodat je straks met een zeker gevoel controle krijgt over de auto waarin je rijlessen afneemt.

Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Als je denkt veel rijlessen nodig te hebben, dan kun je ook kiezen voor onze super garantie rijlespakket . Met dit rijlespakket krijg je net zo veel rijlessen als je nodig hebt en kun je altijd gratis een herexamen doen, mocht je onverhoopt de eerste keer niet slagen. Kies je het liefst voor een rijschool bij jou in de buurt waarbij het slagingspercentage het allerhoogst is? Dan heb je bij rijschool Xenio altijd de beste keus, want wij stoppen niet voordat jij je rijbewijs hebt gehaald.

Best choice rijlespakket aanvragen

Denk jij dat het best choice rijlespakket voor jou het beste is? Vul dan gelijk je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan !

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Ongeldige invoer

 

“Met het best choice rijlespakket kom jij precies waar je wilt ”