Rijschool Xenio biedt GRATIS een dagcursus theorie aan wanneer ook de praktijkopleiding wordt afgenomen.

Hoe ziet deze dag er uit ?

De dagcursus vind plaats op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur waarbij de lunch wordt verzorgt. Deze dag geld als aanvulling op het pakket wat thuis geleerd wordt. In een klein groepje nemen we de theorie door, kunnen vragen gesteld worden en oefenen we de geleerde stof aan de hand van proefexamens. Door deel te nemen aan deze dag vergroot je de kans van slagen enorm !!

Bij rijschool Xenio kun je thuis theorie oefenen, zodat je je optimaal kunt voorbereiden voor je theorie examen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat je je zo goed mogelijk voorbereidt op je theorie examen. Bij ons kan je de theorie oefenen met de aanschaf van een theorie pakket, waarbij je een eigen pas krijgt om online gebruik te kunnen maken van deze leermethode. Hiermee kun je jezelf klaarstomen voor je theorie examen.

Theoriecursus met tussentijdse testen

De theoriecursus bestaat uit diverse examenvragen over alle voorkomende verkeersregels, verkeersinzicht en het herkennen van diverse verkeerssituaties en mogelijke gevaren. Met de code op je pas kun je inloggen in je eigen oefen omgeving. Alle onderwerpen zijn onderverdeeld in meerdere hoofdstukken, welke met een test worden afgesloten. Je kunt pas doorgaan met een volgend hoofdstuk als je de test hebt gedaan. Je kunt op deze manier dus geen delen overslaan en weet je zeker dat je alles leert wat je moet weten. Je wilt natuurlijk wel één keer je je theorie examen aanvragen en halen.

Theorie examen oefenen

Natuurlijk is het belangrijk dat je het theorie oefenen serieus neemt, want zonder je theorie certificaat op zak, mag je ook geen praktijkexamen doen. Het is dus uitermate van belang dat je de proefexamens, instructiefilmpjes en rijprocedures zo goed mogelijk doorloopt. Op deze manier ben je optimaal voorbereid op het echte theorie examen en maak je de meeste kans om in één keer te slagen .

De online theorie oefeningen van Rijschool Xenio, kun je net zo vaak oefenen en herhalen, totdat je zeker dat je de theorie goed kent en je het theorie examen kunt aanvragen. Hou er rekening mee dat je bij gevaarherkenning nog 12 fouten mag maken, maar bij wet en regelgeving niet meer dan 5. Leer dus regelmatig en maak waar nodig aantekeningen. Indien wenselijk kun je hier bij ons ook privé ondersteuning in krijgen.

Bekijk hieronder het instructiefilmpje over theorie oefenen.